Az utolsó előttiből lett az utolsó…

Az augusztus 25-én megtartott Kárpát utcai Lakóközösségi Nap résztvevői abban a tudatban búcsúztak egymástól, hogy szeptember 15-én, a programsorozat utolsó állomásán még találkozni fognak egymással. Ebből azonban nem lett semmi. A Gyöngyösi sétányra tervezett eseményt a mind viharosabbá váló szél és a felhőszakadássá durvult eső miatt nem lehetett megtartani.

 

 

 

Pedig minden úgy indult, ahogy szokott: délután két órakor a szervezők felállították a közreműködői pavilonokat, a helyükre kerültek a tájékoztató feliratok és a városrész múltját idéző kiállítás képei, sorban érkeztek a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai, a Previ és a Szociális Szolgáltató Központ szakemberei, a polgárőrök és a klímavédelmi sátor üzemeltetői, aztán… eleredt az eső. A rádió közben arról tudósított, hogy a Népligetnél jégeső esik, és az orkánszerű szél több helyen fákat csavart ki a fővárosban, ezért a rendezők kénytelenek voltak kimondani, hogy az esztendő utolsó Lakóközösségi Napja elmarad. Így történt, hogy az idén az utolsó előtti Lakóközösségi Nap lett egyben az utolsó is.

 

 

 

Jó hír, hogy ezzel még nem ért véget a szabadtéri önkormányzati rendezvények idei sorozata: szeptember 25-én a Babér utcai parkban kerül megrendezésre a hagyományos Szent Mihály Napi Búcsú, ahol lecsófőző verseny, különböző vidámparki mulatságok, és ezernyi élmény várja a kerület lakosságát.

 

Képgaléria