Bulival köszöntötték a vakációt a tanodások

A vakáció első napján, június 16-án jókedvű bulival köszöntötték a Previ Tanoda diákjai a tanév végét, a gondtalan örömöket ígérő nyári szünetet. Az intézmény kertjében, a Previ Stúdiónál bulizó tanodások között egy sem akadt, aki szomorkodott volna az iskolai rendtartás és fegyelem hiánya miatt.

 

Ezen a délutánon a gyerekek ízelítőt kaptak a nyár örömeiből: szünet nélkül készült a felhőcukor, a Previ Stúdió munkatársai vidám talpalávalókkal, és karaoke énekléssel fokozták a hangulatot, míg mások asztalitenisszel, különböző társasjátékokkal, és a tanítási év emlékezetes csínytevéseinek felidézésével múlatták az időt. A Previ Tanoda a vakáció ideje alatt sem zárja be kapuit. A nyári hónapokban heti 2-3 alkalommal fogadják majd a pótvizsgára készülő, vagy a felzárkózáson dolgozó gyerekeket a tanodában tevékenykedő segítők és pedagógusok.

A Previ Tanodába történő jelentkezés, és a szerződések megkötése a nyár folyamán sem szünetel. Az új szolgáltatás megnyitása óta több mint 80 kerületi gyerek jelentkezett az iskolai előmenetelt segítő tanodába, és közülük a tanév lezárásáig 43 tanuló esetében került sor a tervszerű, folyamatos munkához szükséges szerződés létrejöttére.

 

Bár a Previ Tanoda kapunyitása, május 5. óta kevés idő telt el ahhoz, hogy mérhető eredményekről számolhassunk be, annyi már most elmondható, hogy a beiratkozottak gyorsan megszerették az esélynövelő lehetőséget, és szívesen látogatják a tanoda foglalkozásait, ahol a korrepetálás mellett új barátokra is szert tehettek.

 

Képgaléria