Fagyival minden könnyebb!

Talán egyetlen iskolai tanuló sem akad, aki számolná a vakációból hátralévő napokat, de azért nem árt, ha tudjuk: szeptember elsejéig, a következő tanév megkezdéséig már csak 28 nap van hátra… Azok a gyerekek, akik akár a nyári tábor résztvevőiként, akár a rendezvények látogatóiként részesei lehetnek a Previ szünidős programjainak, sok szép emlékkel készülhetnek majd a következő tanévre. Augusztus 3-án különleges rendezvényre szólt a meghívás: előbb egy párját ritkító Fagyi party, majd Katus Attila aerobik edzésének következő állomása várta a kikapcsolódásra és mozgásra vágyó kisebb és nagyobb kerületi lakosokat az intézmény Tüzér utcai parkjában.

 

Ki tudott volna ellenállni egy ilyen meghívásnak? A különböző ízesítésű fagyik korlátlan kóstolgatását és élvezetét ráadásul jelentősen fokozta az igazi nyári időjárás is. A harminc fokos hőségben különösen jólesett a csokoládé, kókusz, málna, vanília ízű hűsítő csemege, akár a leírt, akár más sorrendben, önállóan vagy több gombóc szintézisét alkotva, a fagylaltozó kapacitásától függően akár több körben. Öröm volt látni, hogy az önkormányzat támogatásával létrehozott Fagyi parti milyen meglepetést és örömöt okozott sok gyermeknek, akik talán még egyszer sem próbálhatták ki két, vagy több gombóc ismételt elfogyasztásának élményét. Két adag fagylalt élvezete között  pedig különböző játékokra hívták a vakációzókat a Previ munkatársai.

 

A Previ programok visszatérő résztvevőinek nem okozhatott meglepetést, hogy a káprázatos fagylalt kínálat mellett ezúttal is a Previ Stúdió zenés-táncos programja bizonyult a legnépszerűbbnek. Pál Attila és csapata professzionális szakértelemmel választotta ki, keverte és adagolta a kedvelt karaoke számokat és az össztánchoz elengedhetetlen könnyűzenei felvételeket. Erőfeszítéseiknek köszönhetően a rendezvény valamennyi résztvevője alaposan bemelegítve készülhetett Katus Attila aerobik világbajnok és mesteredző este hat órára meghirdetett lendületes edzésére, amelyen számos olyan résztvevő is átmozgatta ízületeit, aki kifejezetten erre a programra érkezett a Prevenciós Központ Tüzér utcai parkjába.

Anya, holnap is jövünk? kérdezte anyját egy fülig maszatos kisfiú, mindkét kezében egy-egy fagylaltot szorongatva, ám a válaszra már nem igazán figyelt, inkább a tölcsér ropogtatásába kezdett. Bár az édesanya válaszát nem tudtuk elcsípni, a mi válaszunk így szól: ilyen rendezvény valószínűleg nem lesz több ezen a nyáron, de a Fagyi party sikere kétségtelenül folytatás után kiált.

Tekintse meg az esemény emlékezetes pillanatait ábrázoló fotógalériát!

 

 

Képgaléria