Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2020. Július
HKSzeCsPSzoV
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Fantasztikus sportbemutató a Béke téren2019.07.16

Július 13-án szombaton, a Mozgásban a kultúra című programsorozat keretében egyedülállóan izgalmas és érdekes élményben lehetett részük azoknak a kerületi lakosoknak, akik az önkormányzat meghívását elfogadva megtekintették a méltán világhírű Face Team akrobatikus sportszínházának előadását a Polgármesteri Hivatal szomszédságában található Béke téren.

 

 

A bemutató keretében a labdazsonglőrködéstől kezdve az egyéni és csoportos akrobatikus mutatványokig terjedt a fiatal sportolókból álló csapat műsora, amelynek középpontjában ezúttal a kosárlabda sportban rejlő lehetőségek végletes kibontása és megismertetése szerepelt. A jelenlévő sportszerető közönség lélegzet visszafojtva követte a több méter magas ugrásokat, a labdával végrehajtott, mind bonyolultabb és veszélyesebb szaltókat, zsákolásokat, és a pazar mutatványok végén nem fukarkodott a tetszésnyilvánítással.

 

 

 

A Face Team különböző korosztályokból álló csapatai bemutatóik között alkalmat adtak a bátrabb gyerekeknek a trambulin kipróbálására, a közös sportolás örömeinek megízlelésére, a legügyesebbek pedig különböző ajándékokkal gazdagodhattak ezen a különösen izgalmas, és párját ritkítóan érdekes sportbemutatón.

 

 

 

Nem fér hozzá kétség, hogy a jelenlévő gyerekek közül sokan azzal az elhatározással tértek vissza a családi fészekbe, hogy maguk is megpróbálkoznak a kosárlabda szabályainak elsajátításával, és felvételre jelentkeznek valamelyik sportegyesület tagjai közé.

Tekintse meg az eseményen készült képeinket!

 

Képgaléria